Филмови

Возење за помнење

...ја краде колата, но не знае дека г-ца Смит е професионален убиец и во колата има мртво тело.

Петок, 24.01.2014, во 20:15 ч.

Возење за помнење (Joyride) 

Во еден зафрлен мотел доаѓа една убава жена која се претставува само како   г-ца Смит. Не само што е убава туку има и прекрасен кабриолет автомобил.,

Синот на сопственикот на мотелот сакајќи да импресионира една гостинка, ја краде колата, но не знае дека г-ца Смит е професионален убиец и во колата има мртво тело.

Режија: Квинтон Пиплс 
Улоги: Тоби Мегваер, Ејми Хатавеј