Филмови

Лепило за муви

Сред два истовремени грабежи во истата банка, очајно се обидува да ја заштити благајничката во која тајно е заљубен...

Недела, 19.01.2014 во 21:00 ч.

Лепило за муви (Flypaper) - ПРЕМИЕРА

Човек фатен во сред два истовремени грабежи во истата банка, очајно се обидува да ја заштити благајничката во која тајно е заљубен.  

Режисер: Роб Минкоф 
Главни улоги: Патрик Демпси, Ешли Џад, Тим Блејк Нелсон