Филмови

Сага на Самракот: Млада месечина

... таа влегува во уште една паранормална врска - овој пат со врколакот Џејсон Блек

Сабота, 18.01.2014 во 19:10 ч.

Сага на Самракот: Млада месечина (Twilight Saga:New Moon) - ПРЕМИЕРА

Едвард ја остава Бела после напад кој за малку ќе и’ го одземе животот и во нејзината депресија таа влегува во уште една паранормална врска - овој пат со врколакот Џејсон Блек. 

Режисер: Крис Веитс    
Главни улоги: Кристен Стујард, Роберт Патинсон, Тејлор Лаутнер
 
 

:(((

Од:

Време: 19.01.2014 16:30:13

Коментар: LELE krivo mi oti ne go gleda bidejki neznaev deka ke see emitova i slucajno ukluciv i samo karjot go izgledavv :((( Ve molam emituvajte gi ii drugite dvaa dela ama vooo po pogodno vreme :(((