Филмови

Војникот Валентајн

За да постигне значајни промени во својот живот, една русокоса доаѓа на идеја да и’ се придружи на амераканската армија како војник...

Вторник, 14.01.2013, во 19:10 часот

Кога Меган Валентајн, филмска ѕвезда од евтини холивудски лимунади, ќе се најде понижена и банкротирана во очите на јавноста ќе поската да го промени тоа.

За да постигне значајни промени во својот живот доаѓа на идеја да и’ се придружи на амераканската армија како војник...

Русокосата старлета останува русокоса, но многу опасна.

Режисер: Стив мајнер
Играат: Џесика Симпосн, Вивика А. Фокс, Сив Гутенберг