Филмови

Искупување (Колибри)

Поранешен војник од специјална единица добива можност да преземе идентитет на друг човек и да се трансформира во одмаздувачки ангел...

Сабота, 28.12.2013 во 19:10 ч.

Искупување (Колибри) (Hummingbird-Redemption) - ПРЕМИЕРА

Без дом и во бегство од воениот суд, оштетен поранешен војник од специјална единица, водејќи го лондонското криминално подземје добива можност да преземе идентитет на друг човек и притоа да се трансформира во одмаздувачки ангел. 

Режисер: Стивен Најт   
Главни улоги: Џејсон Статум, Агата Бузек, Вики МекКлур