Филмови

Дух Јавач: Одмазда

Џони Блејз, човек што склучил договор со ѓаволот - Мефистофилис, е постојано во бегство...

Вторник, 24.12.2013 во 19:15 ч.

Дух Јавач: Одмазда (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) - премиера

Џони Блејз, човек што склучил договор со ѓаволот - Мефистофилис, е постојано во бегство бидејќи сака да се осигура дека нема да повреди никого со неговото алтер его - Духот Јавач.

Режија: Марк Невелдин, Брајан Тејлор
Улоги: Николас Кејџ, Кјаран Хајндс, Идрис Елба