Филмови

Замрзната земја

Полицаец од Алјаска ќе почне да соработува со една млада девојка која успеала да се спаси од канџите на серискиот убиец...

Сабота, 21.12.2013, во 19:10

Замрзнатата земја (The Frozen Ground) - премиера

Полицаец од Алјаска истражува серија убиства. 

Тој ќе почне да соработува со една млада девојка која успеала да се спаси од канџите на серискиот убиец, со цел да го откријат заедно. 

Приказната е според вистински настан.

Режија: Скот Вокер
Улоги: Николас Кејџ, Џон Кјузак, Ванеса Хјуџинс