Филмови

Премиерни филмови на Алфа ТВ: „ Убиства покрај реката“ и „Блиц“

Во новиот редовен термин на премиерни наслови во Алфа кино гледајтре ги „Убиства покрај рекатa“ и „Блиц“

Вторник, 17.12.2013 во 19:15

Убиства покрај реката (The River Murders) - ПРЕМИЕРА

Додека истражува серија на убиства, детектив од Одделот за убиства станува главен осомничен кога ФБИ ја открива неговата блиска поврзаност со сите жртви. 

Режисер: Рич Кован   
Главни улоги: Реј Лиота, Кристијан Слејтер, Винг Рејмс


Среда, 18.12.2013 во 19:15

Блиц (Blitz) - ПРЕМИЕРА

Еден искусен полицаец е ангажиран од лондонската полиција да убие еден сериски убиец чијашто мета се токму полицајците.

Режија: Елиот Лестер
Улоги: Џејсон Статам, Педи Консидин, Еидан Гилен