Документарна

Семејни тајни - нова сезона

Серијата е инспирирана од секојдневните животни приказни, од неочекуваните љубовни афери, од драматичните бракоразводни парници, од мачните судења, од застрашувачките смејни тајни...

Секој работен ден во 20:10 ч. 

Документарно-играната серија „семејни тајни“ открива колку тајни се кријат во нашето најблиско опкружување? Дали сме свесни за сето она што се случува околу нас и колку сме подготвени да се соочиме со вистината?

Серијата е инспирирана од секојдневните животни приказни, од неочекуваните љубовни афери, од драматичните бракоразводни парници, од мачните судења, од застрашувачките смејни тајни...

Тоа се приказни за љубовта и страстите, за старвот и лагите, за измамите и насилството. Тајни за семејните проблеми за кои не се зборува надвор од домот, за животните трагедии за кои веруваме дека им се случуваат на другите само не на нас. 

Потресни приказни кои на гледачите ќе им овозможат, барем за миг, да ѕирнат во животите на другите, на оние кои оставаат впечаток на среќни семејства, а во нивните домови, меѓу четирите ѕида, се одвива вистинска животна драма.

 

Од: keni

Време: 21.05.2014 21:07:49

Коментар: prekrasno me vrzuvate od 19.30 do 22 za tv tolku me ispolnuvaat emisiive seriite

сериите на Алфа

Од: семејни тајно

Време: 03.04.2014 19:39:48

Коментар: ДНК Анализа е тоа ама сега пак има нови продолженија од Семејни тајни. И ВЕ МОЛИМЕ да ја давате Амбис на љубовта како што треба а не по 10 минути епизода. Ставете ја во друг термин и давајте како што треба

semejni tajni

Од: lile

Време: 25.02.2014 17:28:42

Коментар: браво за вас дали можи да ми кажите како се вика новава серија која игра сега на место од семејни тајни најдобри се позз

123