Филмови

Бумбарот летнува

Момче со амнезија се обидува да се сети на своето минато, но работите што ги открива можат да му ја загрозат иднината.

САБОТА 07.12.2013 во 12:15 Ч.

Бумбарот летнува (The Bumblebee flies away) - премиера

Момче со амнезија се обидува да се сети на своето минато, но работите што ги открива можат да му ја загрозат иднината.

Режија: Мартин Дафи
Улоги: Илајџа Вуд, Џенет Папарацо, Џанин Гарофало