Филмови

Блекторн

Во Боливија, Буч Касиди кој сега се нарекува Џејмс Блекторн, се впушта во авантура која го поврзува со млад ограбувач, а тоа дуо е мета на бандите и претставниците на законот.

Сабота, 30.11.2013 во 22:35

Блекторн (Blackthorn) - премиера

Во Боливија, Буч Касиди кој сега се нарекува Џејмс Блекторн, се впушта во авантура која го поврзува со млад ограбувач, а тоа дуо е мета на  бандите и претставниците на законот.

Режија: Матео Гил 
Улоги: Сем Шепард, Едуардо Нориега