Филмови

Нов термин за филм

Понеделник, 18 ноември, Алфа ТВ ја збогатува својата програма со нов термин за филмови и филмски премиери. Секој работен ден во 16:50 часот гледајте ги најдобрите наслови од филмската продукција и најновите, премиерни, филмови.

Понеделник, 18 ноември, Алфа ТВ ја збогатува својата програма со нов термин за филмови и филмски премиери. Секој работен ден во 16:50 часот гледајте ги најдобрите наслови од филмската продукција и најновите, премиерни, филмови.

***

ЧЕТВРТОК 21.11.2013  во 16:50

Двоен идентитет (Double identity)

Во Софија, Бугарија, во 1992, американски доктор скршнува од патот кога и помага на една мистериозна жена и станува жртва на погрешен идентитет.

Режисер: Денис Димстер   
Главни улоги: Вал Килмер, Изабела Мико, Џулијан Вадам 

***

„Гратчето Саденли“

Петок, 22.11.2013 во 16:50 ч.

Четворица платени убијци се претставуваат себе си како агенти на Тајната служба и ја запоседнуваат куќата на вдовицата на еден воен ветеран, Елен.

Тод е пријател на семејството на Елен и по смртта на нејзиниот маж станува се поблизок со неа и кај него се раѓа љубов... Но, тој има проблем со алкохолот.

Кога Тод ќе ја посети Елен и ќе се запознае со Тод, лидерот на атентаторите, ќе се посомнева дека четворицата гости кај неговата пријателка нешто кријат.

Никој не му верува на Тод кога тој ќе пријави атентатот врз претседателот, но...

Режија: Уве Бол
Играат: Реј Лиота, Кол Кокер, Ерин Карплук