Серии

Амбис на љубовта

Најгледаната латино теленовела од мексиканска продукција на Балканот на сите времиња. „Амбис на љубовта“ е сага за двете семејства Кастањон и Аранго и за нивните љубовни врски и игри кои ќе испреплетат судбини на неколку генерации.

Секој работен ден во 05:00 часот

Најгледаната латино теленовела од мексиканска продукција на Балканот на сите времиња. „Амбис на љубовта“ е сага за двете семејства Кастањон и Аранго и за нивните љубовни врски и игри кои ќе испреплетат судбини на неколку генерации. 

Еден трагичен настан во кој животите ги изгубат Росендо Аранго и Естефанија де Кастањон, ќе предизвика сомнеж за смислата на животот кај Августо де Кастањон и Алфонсина Аранга и тие ќе направат се да ја спречат љубовта што се раѓа меѓу нивните деца Елиса и Дамијан... 

Дали ќе победи љубовта или сплетките ќе ја турнат во амбисот на најниските страсти?

Формат: Теленовела

Број на епизоди: 160

 

serii

Од: afrodita

Време: 04.07.2014 10:45:21

Коментар: dali moze ambis naljubovta da ima repriza preku den sakame da ja gledame a rano sabajle se emituva inace super ste extra serii imate pozz

Давајте по цела епиозда, молам

Од: елиса и дамјан

Време: 07.05.2014 21:04:29

Коментар: А нели може по цела епизода да се дава? Како што одговоривте за Фериде, одговорете ни и на нас што ја гледаме оваа серија

Од:

Време: 27.04.2014 00:36:06

Коментар: Амбис на љубовта се враќа! Фала ви многу Алфа ТВ

12345678910...

Ексклузивно

Украдена љубов

Серија што ќе ги освои вашите срца на прв поглед... „Украдена љубов“ е малку поинаква турска серија од оние на кои сме навикнале. Таа ги спојува најдобрите традиции на љубовните лирски филмови со филмските заплети што произлегуваат од криминалните ак

повеќе

Еден бакнеж - топ листа

?

Вашата листа евергрини!