Филмови

После сексот

Kога еден излет во кои се вклучени само девојките ќе приближи до граница на прељубата...

Сабота, 24.08.2013 во 22:35 ч.

После сексот (After sex) 

Пет парови од Калифорнија, од кои само едни се венчани ги илустрираат и прават контрадикторности на теориите на сексуалните врски на двајца ТВ водители. 

Жените мислат дека сите мажи, па и нивните се неверни, но кога тие одат на излет во кои се вклучени само девојките, се впуштаат во случки кои се на граница на прељубата. 

При враќањето дома се случуваат проблеми со довербата кај сите пет двојки. 

Режија: Камерон Тор 
Улоги: Вирџинија Медсен, Ден Кортезе, Брук Шилдс