Филмови

Двоен агент

Ќе му пријде мистериозна жена и ќе му понуди излез од заплетканата ситуација...

Вторник, 20.08.2013 во 20:30 ч.

Двоен Агент (Cypher)

Млад и наивен човек во кој никој не се сомнева ќе почне да работи како шпион во опасниот свет на индустриската шпионажа. 

Ќе му пријде мистериозна жена и ќе му понуди излез од заплетканата ситуација. 

Режија: Винченцо Натали 
Улоги: Џереми Нортам, Луси Лиу