Филмови

Возење за помнење

... ја краде колата, но не знае дека г-ца Смит е професионален убиец и во колата има мртво тело...

Понеделник, 19.08.2013 во 20:30 ч.

Возење за помнење (Joyride)  - Премиера

Во еден зафрлен мотел доаѓа една убава жена која се претставува само како г-ца Смит. 

Не само што е убава туку има и прекрасен кабриолет автомобил. 

Синот на сопственикот на мотелот сакајќи да импресионира една гостинка, ја краде колата, но не знае дека г-ца Смит е професионален убиец и во колата има мртво тело.

Режија: Квинтон Пиплс 
Улоги: Тоби Мегваер, Ејми Хатавеј