Филмови

Четврти кат

Станот кој требаше да биде среќен дом, се претвори во пеколна дупка...

Понеделник, 12.08.2013 во 20:45 Ч.

Четврти кат

Џејн Емелин (Џулиет Луис) го напушта момчето и одлучува да живее сама. Соседството на новиот стан на прв поглед изгледа пријателско, но набргу нештата стануваат бизарни...

Нешто има во ѕидовите и на таванот... Застрашувачки звуци, стаорци, бубашваби...

Станот кој требаше да биде среќен дом, се претвори во пеколна дупка... 

Режија: Џош Клоснер
Играат: Џулиет Луис, Вилијам Харт, Шшели Дувал...