Филмови

Династија на паднатите

Тоа се паднати ангели кои одат на Земјата...

Петок, 09.08.2013 во 20:30 ч.

Династија на паднатите (House of Fallen) - ПРЕМИЕРА

Мистериозна група позната под името „Дванаесетте“ е во војна со Григори... 

Тоа се паднати ангели кои одат на Земјата. 

Династијата на паднатите е делумно напишана во Евангелието по Енох.

Режија: Роберт Стивенс
Улоги: Томас Хауел, Фелиција Дејмс, Марк Гејбл