Филмови

Зли духови

Кога ќе ја откриете мрачната тајна на вашето семејство...

Вторник, 06.08.2013 во 20:30 ч.

Зли духови (Ghouls)

Млада девојка, Американка, оди со својот татко во неговата родна земја. 

Таа таму открива мрачна тајна на своето семејство, која ја инволвира и нејзе лично.

Режија: Гери Џонс 
Улоги: Вилијам Атертон, Ерин Греј, Џејмс Де Бело