Филмови

Мерлин и книгата на ѕверовите

Аркадиан го зазеде замокот Камелот со помош на ѕверовите од неговата книга со магии...

Понеделник, 05.08.2013 во 20:30 ч.

Мерлин и книгата на ѕверовите

Лошиот волшебник Аркадиан го зазеде замокот Камелот со помош на ѕверовите од неговата книга со магии.

Кралот Артур и неговата ќерка Авлин ќе го замолат Мерлин да помогне.

Авлин повторно ќе ја искористи силата на мечот Екскалибур за да ги поведе витезите во нова битка...

Режија: Ворен Сонода
Играат: Џејмс Калис, Лора Харис, Џеси Мос...