Филмови

Звучи како тинејџерски дух

Што им направија возрасните на децата со Евросонгот...

Вторник, 16.07.2013 во 20:30 ч.

Звучи како тинејџерски дух (Sounds Like Teen Spirit)

Документарен филм за детската верзија на Евросонгот.

Режија: Џејми Џеј Џонсон
Играат: