Филмови

Изгубеното богатство на големиот кањон

Авантура во изгубениот ацтешки град што го чува големата летечка змија на смртта...

Понеделник, 15.07.2013 во 20:30 ч.

Изгубеното богатство на големиот кањон 

Група научници ќе наидат на неочекувано откритие во Големиот кањон - Изгубен ацтешки град што го чува големата летечка змија на смртта...

Режија: Фархад Ман

Играат: Мајкл Шенкс, Шенон Доерти, ЏР Бурн