Серии

Бонанца

Најлгеданата вестерн серија на сите времиња „Бонанца“ на Алфа ТВ. Телевизиска класика за Бен Картрајт и неговите синови кој одбраната на нивниот ранч ќе ја претворат во борба за доброто на целата заедница...

Во сабота и недела во 09:15 ч.

Бонанца

Најлгеданата вестерн серија на сите времиња „Бонанца“ на Алфа ТВ. Телевизиска класика за Бен Картрајт и неговите синови кој одбраната на нивниот ранч ќе ја претворат во борба за доброто на целата заедница...