Филмови

Далас 362

Двајца пријатели доносуваат одлуки што ќе им ги сменат животите...

Сабота, 13.07.2013 во 20:30 Ч.

Далас 362 (Dallas 362)

Расти потпомогнат од дечкото на мајка му, започнува потрага по подлабок живот. 

Новиот став кон животот му создава проблеми со најдобриот пријател, Далас. 

Двајцата го ставаат пријателството на коцка и носат одлуки кои ќе им ги сменат животите.

Режија: Скот Кан
Улоги: Скот Кан, Џеф Голдблум, Шон Хатоши
 

Komedija

Од: Blagica

Време: 11.07.2013 21:04:21

Коментар: Dajte nekoj komedija filmmmm..... :)))))