Филмови

Првото паѓање

После пет години во затвор, Ченс Рајан решава да сврти нов лист...

Петок, 12.07.2013 во 20:30 ч.

Првото паѓање (Once Fallen)

Откако ќе одлежи пет години во затвор, Ченс Рајан решава да сврти нов лист, но пред тоа мора да се ослободи од долговите кон еден коцкар и од еден корумпиран полицаец. 

За тоа добива мотивација од синот којшто го среќава за првпат и од една жена во којашто ќе се вљуби. 

Режија: Еш Адамс
Улоги: Брајан Парсли, Тараџи П. Хенсон, Ед Харис