Филмови

Потрошливи

Силвестер Сталоне, Брус Вилис, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Ерик Робертс...

Четврток, 11.07.2013 во 20:30 ч.

Потрошливи (The Expendables)

Еден тим платеници добива задача да оди на еден остров во Латинска Америка за да убие еден генерал што таму формирал сопствена власт и еден поранешен агент за ЦИА којшто се здружил со генералот за да ја задржат целата нарко операција за себе. 

Режија: Силвестер Сталоне
Улоги: Силвестер Сталоне, Брус Вилис, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Ерик Робертс