Филмови

Банши

Крадец на коли е во бегство откако ќе украде возило на убиец...

Среда, 10.07.2013 во 20:30 ч.

Банши (Banshee) - Премиера

Крадец на коли е во бегство откако ќе украде возило на убиец. 

Режисер: Кери Скогланд
Главни улоги: Тарин Менинг, Романо Орзари, Мајкл Ломбарди