Филмови

Воздушен напад

По нападите на 9/11, претседателот на САД праќа војници во источна Европа да се борат против терористите...

Вторник, 09.07.2013 во 20:30 ч.

Воздушен напад (Air Strike)

По нападите на 9/11, претседателот на САД праќа војници во источна Европа да се борат против терористите.

Режија: Дејвид Ворт
Улоги: Роберт Раслер, Џенифер Герис, Фредрик Лин