Серии

Шерлок

Најновата телевизиска продукција за славниот детектив Шерлок Холмс и неговиот пријател Џон Вотсон, како легендарни ликови на британскиот писател Артур Конан Дојл, е една од најдобрите и најгледаните ТВ адаптации за овој генијален разрешувач на најкомплицираните криминални дела.

Сабота, 20:00 часот (реприза во среда во 23:10)

Најновата телевизиска продукција за славниот детектив Шерлок Холмс и неговиот пријател Џон Вотсон, како легендарни ликови на британскиот писател Артур Конан Дојл, е една од најдобрите и најгледаните ТВ адаптации за овој генијален разрешувач на најкомплицираните криминални дела.

Оваа продукција во формат на игран филм, со харизматичниот Бенедикт Камбербач, како Шерлок, и Мартин Фримен, како Вотсон, се прикажува со невиден упсех во 180 земји во светот.

Алфа ТВ ги откупи правата за емитување од двете досега снимени сезони (2009 и 2012) и ги вклучи во својата програма.

Гледајте го модерниот Шерлок во неговото најдобро издание.

 

Од: mario

Време: 19.08.2013 16:29:49

Коментар: super e serijata

Супер!

Од: Ана

Време: 15.07.2013 01:52:16

Коментар: Ми се допаѓа. Ја гледав денес и ќе ја глеадм и понатаму. Поздрав

Од: Petar

Време: 02.03.2013 22:10:56

Коментар: zavrsi li serijava Serlock umre li ?

1234