Филмови

Клерикот Спенли

Кога двајцата ќе посетат еден чуден Индиец, ќе започнат патување до срцето...

Недела, 07.07.2013 во 22:35 ч.

Клерикот Спенли (Dean Spanley) - Премиера

Во Англија во времето на крал Едвард луѓето се воздржани, а на жителите од колониите не треба да им се верува. 

Фиск Сениор не е многу близок со син му, но кога двајцата ќе посетат еден чуден Индиец, ќе започнат патување во кое на крај старецот ќе си го пронајде срцето.

Режија: Тоа Фрејзер
Улоги: Џереми Нортам, Сем Нил, Брајан Браун