Филмови

Вистинскиот Хауард Спиц

Хауард Спиц, поранешен детектив, пишува неуспешни детективски романи...

Сабота, 06.07.2013 во 23:30 Ч.

Вистинскиот Хауард Спиц (The real Howard Spitz) - Премиера

Хауард Спиц, поранешен детектив, пишува неуспешни детективски романи. 

Заглавен во долгови, ќе дојде до идеја што ќе му донесе многу пари и голема слава - серијал детски книги за вештата крава.

Режија: Вадим Џин
Улоги: Келси Грамер, Џеневив Тесиер, Џозеф Ратен