Филмови

Генаралот на воздухопловните сили

Судбината на патниците во авионот е во рацете на еден човек...

Петок 05.07.2013 во 20:30 Ч.

Генаралот на воздухопловните сили (Air Marshal) премиера

Патничкиот авион на летот НЈ703 за Њујорк е киднапоран од група исламски терористи, но тие не можат да знаат дека меѓу патниците е генералот на воздушните сили Брет Прескот.

Судбината на патниците во авионот е во рацете на еден човек...

Режија Ален Јакубович
Играат: Дин Кокран, Ален Остин, Ели Данкер

 

Од: Обсервер

Време: 05.07.2013 19:24:21

Коментар: До кога со глупавите преводи, air marshall најмногу одговара на шериф во авионот, а не на офицерски чин во војската.