Филмови

Удар 7 - 10

Ќе се обиде да ги оствари своите сништа, но ќе ги загуби девојката и најдобриот пријател...

Среда 03.07.2013 во 20:30

Удар 7- 10 (7-10 Split) (Премиера)

Во преголемата амбиција да стане славен и богат еден млад глумец ќе открие дека има талент за куглање...

Ќе се обиде да ги оствари своите сништа, но ќе ги загуби девојката и најдобриот пријател...

Режија: Томи Рид
Играат: Тара Рид, Роас патерсон, Клејн Крафорд