Филмови

Крај на играта

Алекс се чувствува одговорен за смртта на Претседателот иако и тој прима куршум од атентаторот...

Вторник, 02.07.2013 во 20:30 ч.

Крај на играта (End Game)

Филмот е за атентат на претседател на САД и претставува лична истрага на неговиот таен агент, Алекс Томас. 

Алекс се чувствува одговорен за смртта на Претседателот иако и тој прима куршум од атентаторот. 

На истрагата се приклучува и новинарка која прва открива дека се работи за завера. 

Ситуацијата станува многу ризична откако се повеќе докази упатуваат на високи места во владата.

Режија: Енди Ченг

Улоги: Куба Гудинг џуниор, Енџи Хармон и Џејмс Вудс