Филмови

Последен влог

Што ќе ги натера шесте брилијантни студенти по недицина да се вопуштат во коцкање...

Понеделник, 01.07.2013 во 20:30

Последен влог (премиера)

Шест студенти по медицина со уникатни способности ќе направат се“ за да победат на највредното натпреварување во покер.

Режија: Ник Валелонга
Играат: Доминик Свејн, Мајкл мадсен, Луиз Госет