Филмови

Горе во вилата

Приказна за смртта и заведувањето во Фиренца пред Втората Светска војна...

Сабота 29.06.2013 во 01:00 ч.

Горе во вилата (Up at the Villa)

Приказна за смртта, заведувањето, и уцена помеѓу Британскии и Американскии екпатријати во Фиренца за време на турбулентните денови пред Втората Светска војна.

Режија: Филип Хаас
Улоги: Кристин Скот Томас, Шон Пен, Ен Бенкрофт