Серии

Момците од Медисон

„Момците од Медисон“ (Mad Man) и нејзината 6-та сезона започнува 6 месеци после Кубанската криза.

Среда, четврток и петок, 20:00 часот

„Момците од Медисон“ (Mad Man) и нејзината 6-та сезона започнува 6 месеци после Кубанската криза.

Познатите ликови Дон и Сал се впуштаат во нови авантури кои се неизбежно поврзани со нивното минато и нивната потсвест...