Филмови

Смешни пари

Набрзо некој ќе дојде да ги побара милионите долари...

Четврток, 27.06.2013 во 20:30 ч.

Смешни пари (Funny money) 

Хенри Перкинс е обичен сметководител кој случајно ја заменува актовката со друг човек и дознава дека внатре има пет милиони долари. 

Хенри и кажува на жена му, но таа не ја прима таа вест со воодушевување како Хенри. 

Набрзо некој ќе дојде да ги побара милионите долари. 

Режија: Лесли Гриф 
Улоги: Чеви Чејс, Пенелопи Ен Милер, Арманд Асанте