Филмови

Киклопи

Судбината ќе ги натера Маркус и киклопот заедно да се борат против лошиот император...

Среда, 26.06.2013 во 20:30

Киклопи (Cyclops) - Премиера

Корумпираниот император Тибериј ќе го присили неговиот најхрабат генерак Маркус да го уапси монструозниот киклоп кој го тероризира селото... 

Наместо награда за Маркус, тој ќе биде приморан да се учествува во гладијаторските игри... 

Судбината ќе ги натера Маркус и киклопот заедно да се борат против лошиот император... 

На нивна страна е и убавата варварка Барбара...


Режија: Деклан О’Браен
Улоги: Ерик Робертс, Ке вин Степлтон, Фрида Фарел