Филмови

Лошата глутница

Кога платеници ќе застанат во одбрана на обичните луѓе се’ може да се случи...

Вторник, 25.06.201 во 20:30

Лошата глутница (The Bad Pack) - Премиера

Мексикански имигранти од малечко гратче на границата на Тексас најмуваат група платеници за да ги заштитат од нападите на локалните резервисти.

Режија: Брент Хаф
Улоги: Роберт Дави, Роди Пајпер, Ралф Мелер