Филмови

Песоци на заборавот

Едно староегипетско проклетство е закопано во пустињата на Калифорнија...

Понделеник, 24.06.2013 во 20:30

Песоци на заборавот (Sands of Oblivion) - Премиера

Едно староегипетско проклетство е закопано во пустињата на Калифорнија... Како ли се нашло таму? Може ли да ја открие својата тајна? 

Можно ли е познатиот режисер Сесил Б. Де Мил да ја знаел тајната на староегипетските свети предмети што ги употребувал додека го снимал филмот „10 божји заповеди“?

Неговите потомци имаат шанса или да ја победат заканата или да им го препуштат светот на немилост на исконските сили...

Режија: Дејвид Флорес
Улоги:  Морена Бакарин, Адам Болдвин, Виктор Вебстер