Филмови

Притаено зло

Вирусот Матица ги претвара вработените во зомби и ги ослободува мутираните лабараториски животни...

Петок, 21.06.2013 во 20:30 ч.

Притаено зло (Resident Evil)

Вирусот од тајниот објект наречен Матица ги претвара вработените во гладни зомби и ги ослободува мутираните лабараториски животни. 

Компјутерскот систем ја затвара базата за да ја спречи инфекцијата. 

Корпорацијата испраќа елитна воена единица која треба да го исклучи компјутерот но и да се бори со зомби, мутанти па дури и со самиот компјутер.

Режија: Пол Андерсон
Улоги: Мила Јововиќ, Мишел Родригез