Филмови

Ограбувачи на загубениот град

Новиот Ватикан ќе им даде задача со која ќе можат да го спасат светот...

Четврток, 20.06.2013 во 20:30 

Ограбувачи на загубениот град (Lost city raiders) - премиера

Годината е 2048 и глобалното затоплување поплавило голем дел од копнениот дел на планетата. 

Татко и двајца синови вадат богатства од потонатите згради и така заработуваат за живот. 

Но, новиот Ватикан ќе им даде важна задача со која ќе можат да го спасат светот од понатамошно поплавување. 

Режија: Жан де Сегонзак 
Улоги: Џејмс Бролин, Јан Сомерхалдер, Бетина Цимерман