Филмови

Повратен удар

Агентката од ЦИА Скај е прогонувана од мистериозен одмаздник низ метежот на карибскиот карневал...

Вторниик, 18.06.2013 во 20:30 ч.

Повратен удар (Backlash) - премиера

Агентката од ЦИА Скај Голд е прогонувана од мистериозен одмаздник и бега низ метежот на карибскиот карневал, во возбудлив акционен трилер.

Режисер: Дејвид Чамеидес   
Главни улоги: Сузан Карсерас, Кевин Леврон, Даниел Бургио