Филмови

Мртвиот Лени

Лени исчезнува со парите, но дали е мртов? Никој не знае...

Понеделник, 17.06.2013 во 20:30 ч.

Мртвиот Лени (Dead Lenny) - премиера

Мафијашот Тони Тик очекува пет милиони во кеш да му бидат донесени од Лени Лонг од Лос Анџелес. 

Лени исчезнува со парите, но дали е мртов? Никој не знае. 

Откако Лени не се појавува, Тони испраќа човек да ги бара парите, кој пак се среќава со сопругата, љубовницата и братот на Лени.

Режија: Серж Роднански
Улоги: Арман Асамте, Никол Егерт, Стивен Бауер, Џон Херд