Филмови

Прикриеност

Tрагедијата што го присилува вознемирениот Крис да стане маж...

Сабота, 15.06.2013 во 19:30 ч.

Прикриеност (Undertow) - премиера

Таткото Џон Мун со своите синови Крис и Тим се повлекува во шумите на Џорџија. 

Нивниот заеднички живот се менува засекогаш по доаѓањето на чичко Дил. 

И покрај тоа трагедијата што следува го присилува вознемирениот Крис да стане маж.

Режија: Дејвид Гордон Грин
Улоги: Џејми Бел, Дермот Малруни, Девон Алан