Филмови

Во пожарот

Волтер Хартвиг конечно се соочува со тоа што е навистина важно во овој живот...

Петок, 14.06.2013 во 20:20 ч.

Во пожарот (Into the Fire) - Премиера

Ја следиме приказната на Волтер Хартвиг, поручник во Пристанишната единица во Њујорк Сити, кој конечно се соочува со тоа што е навистина важно во овој живот.  

Режисер: Мајкл Фелан 
Главни улоги: Шон Патрик Фланери, Мелина Канакаредес, ЏоБет Вилијамс