Филмови

Слепо око

За братството на пријателите кои е уништено од опасна тајна и уште посмртоносен заговор...

Четврток, 13.06.2013 во 20:20

Слепо око (Blind Eye) - Премиера

Акционен трилер за братството на пријателите кои е уништено од опасна тајна и уште посмртоносен заговор. 

Кога поранешниот полицаец Ник Браун е повикан од својата оттуѓена жена да ја најде нивната исчезната ќерка, тој се враќа дома за да помогне во истрагата, но открива дека има нешто повеќе во исчезнувањето на ќерка му од тоа што неговите „пријатели“ сакаат да му кажат.

Режисер: Марк МекНаб  
Главни улоги: Леви Оливер, Тара Гудру, Џоел Хуки