Филмови

Во името на кралот 2

Бивш специјалец е префрлен во средновековно време каде треба да исполни древно пророштво...

Четврток  30.05.2013, во 20:20 ч.

Во името на кралот 2  (In the name of the king 2)

Бивш специјалец е префрлен во средновековно време каде треба да исполни древно пророштво и на крајот наоѓа искупување за своите искуства од битките.

Режија: Уве Бол 
Улоги: Долф Лундгрен, Натасија Малте