Филмови

Прифатлив ризик

Научник ќе открие супстанца за која верува дека може да биде лек за многу дегенеративни болести, но...

Сабота, 25.05.203 во 22:35 ч.

Прифатлив ризик (Acceptable Risk, TV 2001)

Еден амбициозен млад научник ќе открие супстанца за која верува дека може да биде лек за многу дегенеративни болести.

Предизвикот ќе стане (не)прифатлив кога ќе сфати дека се соочува со многу ризици...

Режија: Вилијам Грем
Улоги: Чед Лоу, Кели Радерфорд, Шон Патрик Фланери